Sayfalar

3 Aralık 2011 Cumartesi

Findus ve Pettson'ın Kitapları Bize Geliyor!!!

Merhaba dostlar. 2 yıldan uzun bir süredir takip ettiğimiz bir siteden bahsedeceğiz sizlere. Bir Dolap Kitap. Kısa adıyla BDK. çocuk kitapları okumaktan keyif alan ve bunu da paylaşmakla mutlu olan bir çiftin kurduğu bir dolap bu. Biz Eymen'le dolabımızı hergün kontrol edip yeni kitaplar tanıyor, beğendiklerimizi de alıp okumaya çalışıyorduk.
Sevgili BDK her hafta tanıttıkları kitaplardan bazılarını biz okuyucularına çekilişle hediye ediyordu. Başladığı günden bu yana, hemen hemen her hafta Eymen'imin şansına katılırdık kitap çekilişine. Bir türlü çıkmazdı ama biz yine de katılırdık büyük bir heyecanla. :)Geçen hafta ise radyo yayınlarında ( Bu arada her Cumartesi saat:10.00'da Açık Radyo'da kitaplar üzerine sohbet ediyorlar.)bahsettikleri kitaplar çekilişte bize çıktı. Ancak bu hafta Eymen'imden ziyade minimini birlerim için katılmıştım. Çünkü kitaplar hem okulöncesine hem de yeni okumaya geçen miniklere çok uygundu. Ben de radyoda dinleyince öğrencilerimin şansını denemek istedim ve şans bize güldü, kitaplar bize çıktı. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Sınıf kitağlığımızın böyle kaliteli eserlere çok ihtiyacı vardı zaten. Kitaplar yakında okulumuza gelecek. Çocuklar da heyecanla hediye kitaplarını bekliyorlar. Öğrencilerim okuduktan sonra da ödünç alıp Eymen'imle okuruz inşallah.




Bize bu güzel kitapları hediye eden BDK Banu ve Yıldıray'a buradan da teşekkür ediyorum. Sizler de dolabımıza bir göz atın derim. Biz takip etmeye ve çekilişe katılmaya devam edeceğiz. Siz de katılın olur mu?. Sevgiler...

4 yorum:

  1. bu guzel bilgileri bizlerle paylastiniz icin tesekkur ederizz ne guzel bir site boylee ..en kisa surede inceleycem

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim canım. BDK'nın yazılarını keyifle okuyacağından eminim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler ikizannesi. Darısı sizlere. Sevgiler...

    YanıtlaSil