Sayfalar

11 Nisan 2011 Pazartesi

O an :) ve :(

Hayat her an süprizlerle doludur bilirim. Hiç akla hayale gelmeyecek şeyler bir an gelir gerçekleşir. Ummadığımız bir anda, ummadığımız şeyler olur, biz normal sandığımız yaşamımızı devam ettirirken.
Sonra o an gelir.
Biri mutlulukla, bir diğeri hüzünle.
Eşimiz akşam geldiğinde, sana bir iyi bir de kötü haberim var dediğinde önce hangisini seçeriz? Ruhsal durumumuza bağlıdır çoğu zaman öyle değil mi?. O gün yorgun ya da kötü bir gün geçirdiysek iyi haberi sona saklayabiliriz. Günü güzel bitirebilmek için. Ama bazen öyle durumlar olur ki ne seçme imkânımız olur ne de değiştirme. iyi haberler için sorun yoktur da, ya kötü haber?
Bizim için de geçen hafta böyle bir süreçti aslında. Bu nedenle bir süre yazamadık. Yüreğimiz yetmedi gerçekten.
Ben, ilk önce mutlu haberi vereyim size. Oğlumun tatlı arkadaşı Kamelya'nın kardeşi Kaan nihayet aramıza katıldı. Ha geldi ha gelecek derken, sevgili arkadaşım Aylin sağlıkla ikinci bebeğini dünyaya getirdi.
Hayat yeni bir bireyi kucağına alıp sardı sarmaladı bile. Bir diğerinin yerine. Bir diğerinin yerine çünkü Kaan bebeğin gelişine sevinirken, çok sevdiğim bir yakınımın vefat haberiyle üzüldük. Benim yaşamımda ve özellikle de mesleğimde çok önemi olan, yeri doldurulamamış ve bir daha da doldurulacağını sanmadığım boşluğu açan bir insandı.Sayın İlhan ARSLAN.
Mesleğe başladığımda yolumu aydınlatan, ışığıyla ve varlığıyla beni hep destekleyen, ilk müdürüm, ilk öğretmenimdi. Beklenmeyen, istenmeyen bir zamanda ayrıldı aramızdan. Gidişiyle beni ve tüm Zara'yı çok üzdü. Neşeli, sevecen ve güzelliklerle dolu bir insandı. Rabbim de onun ahiretini güzelleştirsin inşallah. İlhan hocamı anlatmaya kelimeler yetmez. Ancak ardında bıraktığı kalabalığı görünce bir nebze de olsa seviniyor insan. Herkese nasip olmaz bu kadar sevilebilmek ve ardından iyi anılabilmek. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. Bizim yapabileceğimiz dua etmektir sadece ardından. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Bilsem

Büyük randevu... Bilsem, nerede, saat kaçta?

Tabutumun tahtası, bilsem, hangi ağaçta? (N.F.K)

8 yorum:

  1. Canım öncelikle yeni gelen bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah.

    Kaybından dolayı da üzüldüm Allah rahmet eylesin:(
    Hayat böyle işte:(

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler İkiz Annecim. Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin bizlere inşallah. Yavrularına kocaman öpücükler. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. canım öncelikle hoşgeldin çok özlettin kendini.

    Öğretmenine Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Hayat işte böyle birşey doğumla ölüm hep yanyana:(

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Sevde'ciğim. Yokluğumuzu hisseden birilerinin olması çok güzel. Allah başka yokluklar göstermesin inşallah. Kuzucuğuna çok geçmiş olsun.Şimdi okuyordum. Kalb kalbe karşıymış. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. allah gani gani rahmet eylesin esracım.ölüm nasıl olursa olsun acı ve çok üzücü.gidenin ardından kalmak çok zor.ve yeni bebeğinizde hayırlı olsun annesine babasına şans getirsin uzun uzun ömürler versin rabbim..

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Serapcığım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Asya ve seni çok öptüm. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Canim Allah rahmet eylesin ins,bebisinizde hayirli olsun canim opuyorum.tugba

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler Tuğba'cığım. Öptüm ben de arkadaşım.

    YanıtlaSil