Sayfalar

1 Ocak 2011 Cumartesi

Hoşgeldin 2011 :)

Priştine'de Yeni Yıl



Türkiye'den 1 saat sonra nihayet Kosova da yeni bir yıla ve yeni güne merhaba dedi. Dışarıdaki ışık şölenine pencereden baktık ancak daha fazla kayıtsız kalamadık ve yeni yıla yarım saat kala kendimizi dışarıda bulduk. Geçen sene de dışarıda karşılamıştık yeni yılı ve bu sene bayağı gezdik diyebilirim. 2011 yılı da bol seyehatli ve eğlenceli geçer inşallah. Oğlum addasız duramaz çünkü. Doğduğundan beri geziyor kerata.
Dışarısı havai fişek gösterisiyle renklenmişti fakat çıkan gürültü savaş alanından farksızdı. Soğuk havanın etkisiyle hava zaten bulanıktı. Bir de barut kokusu ve dumanı eklenince göz gözü görmez oldu ama yine de izlemeye değerdi. Eymen'im sesten etkilenmesin diye onu arabada bıraktık. O da ilgiyle izledi arabanın içinden sıcacık...
Karanlıkta biraz kötü çıktı ama 2011 in ilk dakikalarında Priştine gökyüzünü görüntüledik. Çok keyifliydi. Eymen de çok eğlendi. Ancak soğuk olduğundan kıyamadık ve 2011 in ilk fotosuna dahil edemedik oğluşumuzu. Arabaya binince bize el sallayarak yeni yılımızı kutladı bebeğim.
2011 de ilk fotomuz

Benim tatlı meleğim yeni yıla girdiğimizden emin olduktan 10 dakika sonra koltuğunda uyuya kaldı. Sabaha kadar mışıl mışıl uyu meleğim.



"Sevildiğini bilerek uyu" tatlı kelebeğim. Seni çok seviyoruz.

2 yorum:

  1. arkadasim yeni yil sana ve ailene huzur saglik mutluluk getirir ins.eymenimi opuyorum tugba

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler arkadaşım. Ben de seni öptüm.grş

    YanıtlaSil