Sayfalar

7 Mayıs 2013 Salı

23 Nisan Telaşemiz ve Son Faliyetlerimiz

Akıllı telefonlar çıktı çıkalı bilgisayarla muhabbetimiz azaldı evde. Yoğunluktan ve yorgunluktan bilgisayarı açmaya fırsat olmuyor. Her işi de telefondan halledince blogu ihmal ediyorum galiba. Anılar birikiyor, fotoğraflar birikiyor. Oğluşum büyüyor...
İkinci  23 Nisan gösterisini bensiz oynadı kuzum. Ben Şirinlerimin bayramındayken, babası da Tatlı Arı'nın bayramını kutlamak için görevimizin başındaydık.
Minik arı, başından düşen antenlerini tutmakla meşgul olmuş bütün oyun boyunca. Öğretmeni tam başından çıkaracakken tacı, antenler yerinde durmaya karar vermişler. Fakat uzun sürmemiş. Gösteri boyunca çekilen tüm fotoğraflarda eli başında çıkmış oğluşum.





Benim tatlı şirinlerim de güzel ve başarılı bir oyun sergiledi yine. Kıyafetleri, kendileri gibi çok tatlıydı. Renkli bir bayram daha geçirdik bu yıl.
Bunlarda Şirinlerimin Partisinden...


2 ayın yorgunluğu ve güzel bir gösteri sergilemenin mutluluğuyla kendimizi gezmeye verdik. Doğru Malatya'ya yola çıktık ve oğluşumun bayramını gönlünce kutladık.
Bugün onun bayramı olduğu için o ne isterse onu yapmaya söz verdik. Birkaç alışverişten sonra dilediği kadar oyun oynadı, çarpışan arabaya ve trene bindi. Arkadaşı Yaren ve Ayşe Nisa ile doyasıya oynadı. Akşam olduğunda yorgunluktan eser yoktu yine de... Çocuk olmak böyle bişey sanırım. :)

Eymen'le faaliyetlerimiz


 Matematik çalışıyoruz artık.
 Oğluşumun lezzetli ellerinden...
 Havalar ısındı, su oyunları etkinliklerimiz başladı.
 Saçlarımız kısaldı.
 Oğluşumdan annesine bu şık terlikler...

Sevgiyle Kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder