Sayfalar

24 Haziran 2011 Cuma

Yunanistan Tatilimiz

Merhaba dostlar,
Oğluşumla güzel bir tatil daha yaptık bu sene. Malum Eymen su kuşu... Denizsiz olmaz dedik. Geçen sene ilk defa Karadağ'da denizle tanışmıştı kuzucuğum. Ve de çok sevmişti. Bu sene de Yunanistan'ın Halkidiki bölgesindeki Gerakini'de güzel bir yerde tatilimizi yaptık. Eymen herzamanki gibi sudan ve kıyıda kum oynamaktan kendini alamadı. Otelimizin sahili çok güzel ve sakindi. Eymen rahat rahat oynadı tüm gün. Tam güneş vaktinde bile gölgeye alamadık. Güneş kremini sürdük ve bıraktık kendi haline.



















Babamız sağolsun bu tatil en çok bana yaradı. Sanki bütün sene çalışan ve yorulan bendim.:) Ben keyif yaptım. Babamız da Eymen'le ilgilendi. Eşim biraz şezlonga uzansa Eymen hemen başlıyordu. "Baba sen de gelsene." "Baba, sen de benimle oynamak ister misin?" diye söylenmeye. Baba-oğul keyifle su değirmenlerini döndürdüler, kamyonun damperiyle su taşıdılar, bol bol da yüzdüler. Ben de denize girip, gölgede kitabımı okudum ve bol bol dinlendim.


Gelelim Halkidiki'ye... Yunanistan'ın Ege Denizi'ne bakan kısmında 3 parmak şeklindeki yarım adaları kapsıyor burası. İlk parmak Kassandra, çok sayıda eğlence merkezinin bulunduğu yer. İkinci parmak (Sithonia) ve bizim olduğumuz bölge, tatil ve doğal güzelliklerin bulunduğu yer. Üçüncü parmak ise daha dağlık bir bölge ve çok sayıda kiliseyi barındırıyor.


Bir haftadır yoğunuz. O nedenle anca yayınlayabildik bu postu. Tatilimizin geri kalan kısmını bir sonraki postta yazacağız inşallah. Sevgiler...

2 yorum:

  1. Kendi tatilimizi hatirladim okurken bile sanki gitmis gibi hiseetiim guzel vakit gecirmissnzz..TATIL GIBISI YOKK

    YanıtlaSil
  2. Evet gerçekten tatil gibisi yok.Selamlar

    YanıtlaSil