Sayfalar

2 Haziran 2011 Perşembe

Kitap Mimi

Sevgili Serap'çığım (çocukçayaşamak) kitap konusunda mimlemiş bizi sağolsun. Anca yazabildim.:)
Kosova'da Türkçe yayın bulamadığımızdan arkadaşlarımızla paslaşıyoruz kitaplarımızı. Ya da Türkiye'ye geliş gidişlerimizde almaya ya da arkadaşlarımıza aldırmaya çalışıyoruz.

Daha önce okuduğum ve beni çok etkileyen kitaplar ise Serdar Özkan'ın "Kayıp Gül"
isimli kitabı ve


Khaled Hosseini'nin "Bin Muhteşem Güneş"i oldu. İkisi de mutlaka okunması gerekenler listesinde 1.sırada olacak kitaplar bence.











Son okuduğum kitap "Sahilde Kafka" Haruki Murakami. Gerçekten çok güzel bir kurgu. Etkileyici ve sürükleyici buldum ben. Bayağı oldu başlayalı ama Eymen sağolsun pek okutmuyor. Ancak uykudan önce fırsat buluyorum kitap okumaya. Bitmek üzere. Sonrasında ise "En Son Yürekler Ölür"- Canan Tan'ın kitabı var, onu okuyacağım. Organ bağışı ve bir aşk hikayesini konu ediniyor.
Oğlumun son kitapları ise Caillou serisi. Son Türkiye ziyaretimizde neredeyse tüm serisini aldık. Ve durmadan kayyu okuyoruz,izliyoruz.

Hepinize Sevgiler...

4 yorum:

  1. Ben teşekkür ederim Serap'cığım. Biz de Asya'yı ve seni öptük. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Canım dün buna yorum yazacaktım araya birşey girdi, şimdi senin yorumunu görünce hatırladım tekrar:)Bin Muhteşem Güneş.. Ne kitaptı ama hala etkisindeyim. Bende kesinlikle herkesin okumasını tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Sevde. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Serap'cığım(çocukçayaşamak), çok özür dilerim senden. Yorumunu yanlışlıkla sildim canım ve geri alamadım. Kusura bakma ne olur. Yeni yorumlarını eksik etme lütfen. Sevgiler...

    YanıtlaSil