Sayfalar

9 Şubat 2011 Çarşamba

Yamalı

Oğluşumla bu akşamki aktivitemiz bu sevimli fil oldu.


Arkası yapışkanlı elişi kağıtlarını kullandık. Ben rastgele kesip oğluma verdim. O da "Bastım,bastım, Eymen bastı" diyerek filin üzerine yapıştırdı. Aynı renkleri gruplamaya çalıştık. Çok sevdi ve bazen de kendi örümcekli makasıyla kesmek istedi. Oldukça büyük parçalar kestiğinden ben küçülttüm biraz. Adını şimdilik "Yamalı koyduk.:)Malum bıdıklar çabuk sıkılıyorlar. Eymen de bu kadar yeter dedi ve Caillou (Dayyu) izlemeye koyuldu. Başka bir gün tamamlanmak üzere dosyamıza kaldırdık "Yamalı'mızı.

4 yorum:

  1. ne guzel bir aktivite eymenin eminim cok hosuna gitmistir ,bu renkli yapiskanli seylerii nerden buldun canim?

    YanıtlaSil
  2. Evet teyzesi çok hoşuna gitti ama çabuk sıkılıyor tabi. Kağıtları marketten almıştım.(İnterex'ten) Bir dosya içinde her renkten birer tane var.

    YanıtlaSil
  3. yapışkanlı elişi kağıtları olduğunu bilmiyordum. ulursam ben de edineyim.
    not: bloğumu ziyaretiniz ve bıraktığınız seviyeli yorumlar için, teşekkür etmek istedim. sizin eleştiriniz kesinlikle yapıcı ve samimi ayrıca hiç kırıcı değildi. sözleriniz önemsiyorum ve haklı olduğunuz yanlar olduğunu düşünüyorum. ama o yazı beni çok etkiledi ve daha fazla kişinin okumasını istedim. bu yüzden uslübu her ne kadar rahatsız edici olsa da yayınlamayı seçtim. bu arada yorumlarınızı tabi ki yayınlıyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Annekaleminden: Çok teşekkür ederim. Sevgiler...

    YanıtlaSil